e
Banner

Etiketler: yeni başkan



bp Türkiye’de ülke başkanı değişti


Yayın: 28-12-2020
Kategori: Akaryakıt

bp Türkiye’nin yeni ülke başkanı Tümkan Işıltan oldu. Işıltan, 2017 yılından bu yana bp Türkiye Finans Direktörü ve temmuz ayından bu yana ise bp Perakende Operasyonları Direktörü olarak görev yapıyordu.




TAİD’in yeni Başkanı Ömer Bursalıoğlu oldu



Ağır Ticari Araçlar Derneği’nin (TAİD) 15’inci Genel Kurul Toplantısı’nda yeni yönetim kurulu seçimi yapıldı. Genel kurulda Renault Trucks Türkiye Satış Direktörü Ömer Bursalıoğlu, TAİD’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak dernekteki yeni görevine atandı. Yönetim Kurulu’na Mehmet Dinçer, Alper Kurt, Murat Kemal Tokatlı, Kıvanç Kızılkaya ve İffet Türken seçildi.




UTİKAD'da bayrağı Ayşem Ulusoy devraldı


Yayın: 16-09-2021

UTİKAD 38. Seçimli Olağan Genel Kurulu 15 Eylül'de Hilton İstanbul Bomonti Otel'de gerçekleşti. 168 oy alan Önce UTİKAD ekibi seçimi kazandı. Ayşem Ulusoy, UTİKAD'In yeni başkanı oldu. 




OSD'de Cengiz Eroldu dönemi


Yayın: 30-03-2022
Kategori: Otomotiv

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 47’nci Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Genel Kurul’da 2018 yılından bu yana derneğin yönetim kurulu başkanlığını başarı ile yürüten Haydar Yenigün görevini Cengiz Eroldu’ya devretti. OSD’nin Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Eroldu “Türk otomotiv sanayisini daha iyi noktalara taşımak hedefi ile yolumuza devam edeceğiz” dedi.